Obrazac POPDV

By | 16/04/2018

Zavrsen je ekran za novi obrazac POPDV. Korisnicko uputstvo za popunjavanje obrasca  mozete preuzeti  na linku: http://www.softsky.rs/download/korisnicko_uputstvo_popdv.pdf Specificnosti unosa podataka u KPR i KIR: Vrlo malo je izmena na ekranima za KPR i KIR. Podatke kao sto su ‘avans’,’ obveznikpdv’ treba tacno uneti. Za uvoz su osnovica i pdv odvojeni po stopama. Dodate su nove… Read More »

Maloprodaja-Radnje koje se vode finansijskim razduzenjem

By | 22/01/2018

* Za poslovnice u maloprodaji koje vodite finansijski dodata je opcija u meniju “Lageri-Fin.stanje po tarifama na odredjeni dan”, koja vam daje nabavnu vrednost i prodajnu vrednost po tarifama za odredjeni datum ili na kraju godine za prenos u pocetno stanje nove godine. * Dodata je i opcija “Rekapitulacija po tarifama” u “Stanju po kalkulacijama” … Read More »

Uvoz izvoda – Finansijsko – Win verzija

By | 24/09/2017

Jos jedna korisna opcija koja ce ubrzati rad: knjizenje izvoda u finansijsko knjigovodstvo. Opcija ‘Finansijsko knjigovodstvo-Nalozi u radu’. Windows verzija. Na dnu ekrana( nalozi u radu) imate komandno dugme(sa dve strelice) preko koga pokrecete uvoz izvoda. 1. Trazite od vasih klijenata koji imaju elektronsko bankarstvo da vam dostave izvode u elektronskoj formi(.txt tip fajla) 2. Sacuvajte… Read More »

Web servisi NBS

By | 07/09/2017

Od sada je windows verzija programa povezana sa centralnim registrom imalaca racuna u Narodnoj banci Srbije putem web servisa koji nudi NBS. U sifarniku partnera i sifarniku firmi mozete pretraziti bazu NBS po maticnom broju,pibu ili delu naziva i preneti automatski podatke u Vas sifarnik (naziv, adresa, mesto,maticni broj,pib, sifru delatnosti, ziroracun). Potrebno je da uradite… Read More »

Fakture Usluga – Win Potpiši i pošalji

By | 23/05/2017

Kada je potrebno da posaljete jednu ili vise elektronski potpisanih faktura na razlicite mail-ove, ova opcija to omogucava. U sifarniku partnera popunite polje e-mail za svakog klijenta kome saljete fakturu. Program poziva pomocni program za potpisivanje(jsignpdf) trazi da unesete pin i posle potpisivanja salje na mail klijenta. Neophodno je da se instalira program za potpisivanje… Read More »

Novo u ponudi-Zakup softvera

By | 06/04/2017

Na osnovu višegodišnjeg iskustva na izradi poslovnog softvera, Dos i Windows aplikacija su bile osnova za izradu ove Web aplikacije. Aplikacija sadrži sledeće komponente: Finansijsko knjigovodstvo Obračun zarada Osnovna sredstva i sitan inventar Blagajna Fakture usluga Veleprodaja(izrada u toku) Veleprodaja+Proizvodnja(izrada u toku) Maloprodaja(izrada u toku) Aplikacija je instalirana na sajtu www.softsky.info gde možete kao demo korisnik… Read More »

Nalog sitnih salda

By | 06/04/2017

Dodata je nova opcija ‘Nalog sitna salda’ u okviru ekrana ‘Saldo konta’-Finansijsko. Precica u Dos programu je “alt-i” a u windows programu je dodata nova komanda na ekranu sa desne strane. Putem ove opcije mozete formirati zatvaranje analitickih konta do iznosa sitnih salda koji odredite u dijalogu.